Trøndervask tok utvasken av leiligheten: – Renere der vi flyttet ut fra, enn dit vi kom.

Erlend Reppe Grynnild skjønte fort at Trøndervask kom til å være nøye med flyttevasken. Det viste seg å stemme. Leiligheten de flyttet ut fra, var nemlig mye bedre vasket enn huset de flyttet inn i.

For Erlend og kona er det ekstra viktig at det blir vasket grundig under utvask. Han vet hva som kan skje av dårlig renhold.

– Både kona og jeg har militær bakgrunn og i tillegg jobber vi begge i helsevesenet. Vi er nok litt over gjennomsnittet nøye på renhold og god hygiene, stadfester Gynnild.

Skal du flytte? Les mer om flyttevask og rundvask her

 

Skuffelsen var derfor stor da de satte nøkkelen i døra til sin nye bolig. Der oppdaget de at huset ikke var vasket godt nok. Flyttevasken bærte preg av hastverk, og de fant skjolder i taket.

– Når man selger en leilighet en har bodd lenge i, er det viktig at ting blir gjort ordentlig. Jeg setter ikke bort renholdet til noen for å gjøre det halvveis, sier han.

Her slurver vi ofte med vaskingen, Erlend deler sine beste tips:

 

Er utvasken er bra nok? Sjekk gjerne…

  • I alle hjørnene i dusjen.
  • Ved alle blandebatteri, altså i vasken på bad og kjøkken. Se etter smuss både rundt og inni selve blandebatteriet. 
  • Radiatorer – i sprekker og riller samler det seg mye støv og det er ekstra vanskelig å komme til.
  • Kjøkkenets små sprekker og overflater, som listverk og mellom kjøkkenbenk- og plater. Her kan det samle seg mat og annet skitt som tiltrekker seg maur. 
  • I søppelrommet, for her kan det fort samle seg mye gris. Dette er et sted jeg alltid sjekker.
  • Tak og vinduer. De kan fort bli skjoldete.
  • Elektriske anlegg som samler støv og som kan bli brannfarlige ved for dårlig renhold. Sikringsskap og panelovner, for eksempel. 
  • Lampeskjermer.

 

Erlend Reppe Grynnild er fornøyd med utvasken til Trøndervask. Her står han i sitt gamle kjøkken.
Utvask med kvalitetsgaranti ga ekstra stor trygghet for Erlend.

Utvask med ekstra trygghet: kvalitetsgaranti og enkel bestilling

Familien satte stor pris på vaskebyråets 24-timers kvalitetsgaranti og oppfølgingen i etterkant.

– Den garantien er veldig grei. Den fungerer sånn at etter overtakelsen vil de som overtar leiligheten ha ett døgn på seg til å gi tilbakemelding på renholdet. Hvis det er noe de ikke er fornøyde med, vil Trøndervask komme og gjøre opp for seg helt vederlagsfritt.

 

Les mer: Ingrid fra Synlighet bruker Trøndervask til renholdet på kontoret: – De er supre mennesker det er lett å samarbeide med. 

 

Fikk et pristilbud under befaringen

For å legge inn en bestilling, brukte han bestillingsskjemaet på nettsiden. En teamleder fra Trøndervask tok kontakt allerede neste dag.

– De ville komme på befaring, noe som tok totalt 20 minutter. Deretter fikk vi et pristilbud under befaringen. Leiligheten var allerede tømt og rensket på den tid, så det var en enkel befaring. De ble også ferdige med utvasken i god tid før fristen, forteller Gynnild. 

– Trøndervask er nøye på det, derfor var jeg trygg på å bruke dem, sier han.

 

Les mer: Nå kan du få vasket glass, vinduer og balkonger – hele året!

Erlend Reppe Grynnild står i sin gamle leilighet, som ble vasket av Trøndervask.

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.