Ingrid fra Synlighet om renholdet på kontoret. – Trøndervask er supre mennesker det er lett å samarbeide med.

Ingrid Dyrnes er byråleder hos markedsføringsbyrået Synlighet. Etter innflyttingen til nye kontorlokaler i MellomIla i august har de fått besøk av en av våre renholdere én gang i uka. Tett dialog har ført til et godt samarbeid.

–  Det må jo se ordentlig ut. “Det du ser, er det du får”, mener jeg. For meg er det viktig at kontorlandskapet fremstår som ryddig og renslig, så det vises at vi har orden i sysakene, smiler Dyrnes. 

Har du behov for et renere kontor? Kontakt oss her for en uforpliktende prat og befaringsrunde.

Ingrid sitter i en innbydende sofakrok ved inngangsdøra og speider utover lokalet. Her jobber det til daglig 12 digitale markedsførere fordelt på cirka 360 kvadratmeter. De deler på et stort felles arbeidsrom, seks grupperom og et deilig lunsjrom. Og toaletter da, med garderobe.

– Det var lett å velge Trøndervask da jeg oppdaget at de også vasker for sykehus. Da skjønte jeg at de har peiling, og det var lett å få tillit til dem, sier Dyrnes.

Les mer: Renhold på arbeidsplassen – dette bør du tenke på nå

Rent kontor – og tar gjerne ekstraoppgaver

Synlighet setter opp kjøkkenvakter og lager egen lunsj i det daglige. De er selvgående når det kommer til det meste – også mat. Nettopp derfor er det viktig at renholdstilbudet speiler behovene deres. Det kan fort bli litt søl når det er flere kokker. 

– Det er veldig positivt at Trøndervask tilpasser seg våre behov. Og at vi slipper å tenke på renholdet her, er bra for oss. Etter innflyttingen har Trøndervask fikset mye. De bestiller alt av tørkepapir, dopapir og såpe, sjekker lagerstatus og etterfyller ved behov. 

Sammen med standard leveranse for hygiene, strekker vi oss gjerne litt ekstra på forespørsel.

– De har også tatt på seg ekstraoppgaver som å vanne plantene våre (vi har ganske mange), samt et opplegg med rullering mellom renhold av kaffemaskin og støvtørking av alle skjermene på huset. Nettopp slike ting har gjort det enkelt å velge dem, avrunder Dyrnes.

Les mer: Daglig renhold er den største tjenesten som Trøndervask tilbyr

Tjenester gjennom hele året

Bygningsmassen eies av Koteng Eiendom, og store vinduer slipper inn lys fra nesten alle kanter på kontoret. Hvem som skal rengjøre disse er ikke helt avklart enda, men at det må være rent hele året – det er sikkert.

– Vi har en veldig fin utsikt her så det er klart at vinduene må være rene. Jeg tror også at vi skal ha en rundvask en gang i året, kanskje til jul eller etter sommerferien. Når vi blir flere ansatte så kan det hende vi må legge til en ekstra runde med renhold i uka også. Da er det naturlig å bruke Trøndervask, mener Dyrnes, og legger til: 

– Elvira som kommer hver tirsdag er veldig omgjengelig og hyggelig. Hun sier alltid hei og det blir alltid rent. Vi er ikke nødt til å tenke over renholdsbehovet vårt, og da er det jo i grunn perfekt. I tillegg snakker vi mye med Thomas og Fariba siden vi bidrar med deres digitale markedsføring. De er helt supre mennesker det er lett å samarbeide med.

DSC02349

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.