Referanser

Trøndervask har lang og solid erfaring og vi tilbyr kvalifisert arbeidskraft og oppfølging av det arbeid som utføres. Vi vil gjerne være ditt kontaktpunkt med tanke på å ivareta og vedlikeholde dine lokaler på en forsvarlig og trygg måte. Vi er pålitelige, tilgjengelige og ansvarsbevisste.

Vi tilbyr veiledning og rådgivning innen nær sagt alle typer renholdsoppgaver og tilhørende tjenester.

Vi har gode referanser og kunder som har benyttet oss som leverandør i mange år.

Her er et lite utvalg referanser, spør oss gjerne om flere.

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.