Referanser for renhold i Trondheim

Du kan være trygg på at renholdet står til forventningene om du velger å gi oss i Trøndervask tilliten. I over 11 år har vi vasket for bedrifter, barnehager, sykehus, industribedrifter, borettslag og private hjem i Trondheim og omegn.

Et lite utvalg av referanser for renhold i Trondheim

Mange kunder har benyttet oss som leverandør av renholdstjenester i flere år. Det sier en god del. Vi holder høy kvalitet over tid, er opptatte av service og deg som kunde. Enten du er en liten eller stor kunde, bryr vi  oss om at renholdet skal stå til forventningene.

Noen av de vi vasker for er helseforetaket Aleris, utbyggeren Godhavn, Ruta Entreprenør, Abelgården tannklinikk, Hommelvik Sjøside og Byggmester Arnstein Sørgård. Vi utfører alt fra daglig renhold, fasade- og vindusvask til brakkevask, smittevask og byggvask.

Vi har tatt flere rundvasker for private og bedrifter enn det er dager i ett år. Send oss en forespørsel i skjemaet nederst på siden, så kommer vi gjerne på befaring og gir deg et riktig tilbud.

Med oss får du profesjonelt og ISO-sertifisert renhold til en konkurransedyktig pris.

 

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.