Trøndervask - Din leverandør av renholds­tjenester

Vi i Trøndervask startet vårt renholdseventyr i 2011. Siden den gang har vi jobbet hardt for å levere renholdstjenester av høy kvalitet i Trondheim og omegn. Vi er opptatt av miljø og innovasjon, og derfor bruker vi kun ressursbesparende og miljøgodkjente renholdsmidler.

Trøndervask er blant få ISO-sertifiserte renholdsbedrifter i Trondheim. I 2017 ble vi sertifisert for kvalitet og miljø, og vi jobber hele tiden med å opprettholde et høyt faglig nivå blant våre ansatte, og god kundeservice for våre kunder.

Vi er opptatt av å ha tett oppfølging med kundene våre, og vi tilbyr alle typer renholdstjenester, i tillegg til kantinedrift og andre behandlinger av artikler i hjemmet ditt.

Flyttevask

Hva vil det si å være ISO-sertifisert?

ISO (International Organization for Standardization), er enkelt forklart et internasjonalt kvalitetsstempel som brukes i mange sektorer. Kvalitetsstempelet beviser at bedriften jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet, med systematisk kontroll i alle ledd av bedriften.

Ikoner for ISO 9001 og 14001

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.