Renhold i Trondheim siden 2011

I vårt arbeid med renhold i Trondheim og omegn, er vi stolte av å jobbe hardt for å levere renholdstjenester av høy kvalitet.

Det vil si at vi er opptatt av miljø og innovasjon. Trøndervask er blant få ISO-sertifiserte renholdsbedrifter i Trondheim. Derfor bruker vi kun ressursbesparende og miljøgodkjente renholdsmidler, og vi jobber hele tiden med å opprettholde et høyt faglig nivå blant våre ansatte. Det er essensielt for å kunne tilby den beste servicen til deg som bestiller.

Vi mener at den beste kundeservicen består av god befaring, tett oppfølging og konkurransedyktige priser.

Skriv til oss i kontaktskjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om ditt renhold i Trondheim og omegn.

I tillegg til alle typer renholdstjenester, tilbyr vi også kantinedrift og renholdsservice av artikler som møbler og matter.

Flyttevask

Hva vil det si å være ISO-sertifisert?

ISO (International Organization for Standardization), er enkelt forklart et internasjonalt kvalitetsstempel som brukes i mange sektorer. Kvalitetsstempelet beviser at bedriften jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet, med systematisk kontroll i alle ledd av bedriften.

Ikoner for ISO 9001 og 14001

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.