Jobbe i Trøndervask

Vi er opptatt av å tilrettelegge de ansattes arbeidsoppgaver etter behov og kompetanse. Vi jobber for å opprettholde et godt og solid arbeidsmiljø der lojalitet og trivsel vektes høyt. Vi ser alltid etter dyktige medarbeidere som vil jobbe i Trøndervask med stolthet og iver. Våre ansatte er Trøndervask sitt ansikt utad og skal gjenspeile våre verdier.

Ønsker du å jobbe sammen med oss i Trøndervask? Vi vil gjerne høre fra deg som er sulten og motivert til å lære om profesjonelt renhold, og som vil bli en del av et sammensveiset og dyktig team.

Send CV og søknad til renhold@trondervask.no

Bilde av to personer som tar hverandre i hendene

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.