Vask av glass, vindu og balkonger hele året, uten bruk av lift!

Gode nyheter til deg som ønsker en effektiv, prisgunstig og miljøvennlig vask av vinduer, balkonger og rekkverk i glass: endelig er vi i gang med den nyeste rentvannsteknologien her i Trondheim!

Et rentvannssystem går ut på at man renser og ioniserer springvann gjennom spesielle filtre, og bruker dette vannet til å rengjøre vinduer og glassfasader. Dette er fantastiske nyheter på grunn av to ting:

1. Du får en kjemikaliefri glassvask som skjermer naturen

Rentvann er et svært aktivt løsemiddel for smuss og flekker, og metoden gir derfor rene vinduer uten bruk av kjemikalier. Dette skjermer både deg, oss og naturen for uheldige miljøpåvirkninger. 

2. Du kan få vask av vinduer, balkonger og rekkverk hele året, og opptil 30 høydemeter uten bruk av lift

Jepp, du leste riktig. Nå slipper du å planlegge vindusvasken etter temperatur og sesong. Med rentvannsteknologi kan vi vaske utendørs – hele året! Samtidig kan alle fasader under 30 meter vaskes uten lift, siden rentvannet er så effektivt at vi utfører vindusvasken med teleskopstang. Det vet vi at mange vil sette pris på fordi det kan redusere kostnadene betraktelig.

Vindusvask

Vindusvask

Perfekt for glassterrasser

Mange tror at bestilling av vask til vinduer, terrasser og balkonger i glass er komplisert. Men det trenger ikke å være det. 

Rentvann vasker renere enn såpe, det kreves ikke nal for å tørke, og det legges ikke igjen vanndråper på overflaten. 

Flere strever med å få renset glassterrassen til en fornuftig pris, for eksempel. Derfor er vi glade for å kunne meddele at vi nå kan ta vindusvasken fra bakken med teleskopstang. Med rentvann får du også vasket karmen og elementene rundt vinduer og terrasser.

Det er både lettvint og praktisk!

Vindusvaskutstyr

 

Skjermer naboene dine

Når du bestiller vask av glass, vinduer og balkonger så kan vi stå rundt hjørnet der bilen er. Rentvannsteknologien har en slange på 100 meter, noe som er langt nok til at vi ikke trenger å stå ute i bakhagen og skremme naboene dine. Vi har også med oss en egen vanntank på 700 liter der det kan være vanskelig med tilgang på vann.

 

Psst! Visste du at vinduer og glassfasader bør vaskes to ganger i året?

– Og det er et absolutt minimum etter våre anbefalinger. Hvorfor? Jo, det har med kost/nytte å gjøre.

Når man bruker såpe til å vaske vinduene med, vil det legges igjen et lag av såpe på glasset som vanskelig lar seg vaske bort. Det er også grunnen til at vi tidligere måtte vaske i høyden med lift.

En glassfasade som er vasket minimum to ganger per år, har mindre kalk og smuss på glasset, noe som gjør vaskingen både enklere og raskere. Vi opplever ofte at når vi spyler med rent vann så renner det av gammel såpe fra glasset. Det ligger derfor mye såpe på glassfasadene fra før, som folk ikke ser. Det å vaske vinduer på høsten i tillegg til våren vil minske risikoen for skader og uheldige merkostnader. Samtidig vil det forhindre en forverring av boligmassen over tid. 

Når rentvannet treffer overflaten på et vindu vil det tiltrekke seg smuss og skitt fra overflaten. I tillegg holder det glassene rene lengre, i opptil 6 måneder hvis du rengjør glasset minimum to ganger per år. Hos oss kan du bestille faste oppdrag innen fasadevask i Trondheim etter ønske.

Lykke til!

Send en melding gjennom vårt bestillingsskjema for en uforpliktende befaring på vindusvask i Trondheim eller andre ting. Vi tar alle oppdrag, både fra private og næringsliv. Forøvrig ønsker vi alle lykke til med sin vindusvask i fremtiden!

Vindusvask av stor glassflate med teleskopstang

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.