Garasjerenhold som fjerner opptil 90% av støvet

Har du noen gang gått inn i et garasjeanlegg og oppdaget at det er tungt å puste? Det kan være et tegn på at lufta består av for mye oppvirvlet støv og annet smuss. Men det trenger ikke å bety at det er lenge siden siste garasjevask.

Snarere tvert i mot!

Sameier, borettslag og andre aktører med ansvar for større garasjeanlegg, kjenner ofte til viktigheten av godt renhold i garasjen. I løpet av vinteren vil bilkjøringen ta med seg en god del salt og sand. Dette, sammen med kondens, produserer støvet og smusset som du ser –  og puster inn. 

Derfor anbefaler vi at du bestiller garasjerenhold minst én gang i året, for å senke støvnivået og fjerne sand og salt. De fleste velger å gjøre dette i perioden før 17. mai. 

Men hvorfor er det så vanskelig å puste i noen garasjeanlegg, når de fleste allerede gjennomfører renhold i garasjene?

Les mer: Tagging og grafitti – derfor må det fjernes raskt

Ikke alle maskiner gjør jobben

Mange velger å bruke en feiemaskin, som feier sand, når de utfører garasjerenhold. Men slike maskiner risikerer å bare rotere på støvet, i stedet for å fjerne det. Sanden blir borte, men støvet flyter fortsatt i luften og løftes på nytt med bilene som kjører inn og ut av garasjen. 

Dette kan gi pustebesvær for de mest utsatte av oss. 

Bruk av feil maskin vil i verste fall kunne doble kostnadene. Når vi snakker med kundene våre om garasjevask, hører vi ofte at de sliter med å få vekk skitt fra rør og sprinkler. Noen må faktisk bestille en egen vask for dette i etterkant av renholdet.

Dette er steder det kan være vanskelig å komme til, så vi ser utfordringen. Da er det ekstra viktig å bruke riktig type maskin til jobben. 

Les mer: Typiske feil du glemmer ved flyttevasken

Feier og vasker garasjen samtidig

Gode nyheter! Etter elleve år med “prøving og feiing” i renholdsbransjen, har vi endelig funnet en av markedets beste maskiner for garasjerenhold. 

Denne kombi-maskinen både feier, suger støv, vasker, børster og skyller garasjen din – etter alle kunstens regler. I tillegg vasker den raskt. På det jevne så kan vi si at garasjerenhold pleier å ta cirka èn arbeidsdag (alt etter størrelsen på garasjen), og kan utføres hele året. 

Kanskje det kan være en idé å vaske garasjeanlegget til jul, samtidig som du tar rundvasken?

En renholder vasker et garasjeanlegg med en stor kombi-maskin

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.