Utbygger Arnstein Sørgård har vært kunde i over 8 år: –Byggvask er viktig

– Det er først når byggvasken er ferdig at har du lyst til å flytte inn i et nybygg. Men ikke før.

Det sier utbygger og entreprenør Arnstein Sørgård, medeier og driver av Tømrermester Arnstein Sørgård AS. Han er en kjent aktør i Trondheimsområdet, med snart 40 år tilbakelagt i byggebransjen.

Grilstad Gård, Leangenbukta, Solsletta BT2 (for Heimdal Utbygging), Skavlans Vei 16 og GRIP Sluppen er noen av prosjektene hvor de har bidratt. Når vi ringer for å snakke om formålet med byggvask, er han altså ikke i tvil.

 

Les mer: Byggvask fra Trøndervask

En god byggvask er avhengig av fleksibilitet

For den som ikke kjenner til prosessene ved ferdigstillelse av byggeprosjekter, vil en “byggvask” være vaskerunden som utføres mellom byggeslutt og innflytting. Fingermerker på glass og fronter, støv og puss fra fugelegging, skitt fra vernesko på nylagte gulv – alt dette må gjøres rent før beboerne kommer. 

Arnstein har opplevd både det ene og det andre gjennom tidene, og kjenner fallgruvene godt. 

Arnstein Sørgård er byggvask-kunde. Her står han utendørs og smiler til kamera.
Tømremester Arnstein Sørgård verdsetter den gode samhandlingen rundt byggvasken.

– Som regel er det hektisk på byggeplassen i fasene rundt ferdigstilling. Vi entreprenører skal egentlig være ferdige med byggingen når vaskerne kommer, men det er ikke alltid at vi får det til. Uansett så må både vasking og flikking være helt ferdig før overleveringene, sier han. 

Han beskriver at et godt samarbeid rundt byggvask ofte består av en god dose fleksibilitet. Noen ganger må vaskerne rykke ut på kort varsel, og etter normal arbeidstid. 

– Vi har opplevd at byggvaskerne har jobbet langt utenfor vår arbeidstid, ja. For hvis vi er inne i bygget samtidig så blir vi til hinder for hverandre, og det er uheldig.

Les mer: For Erlend og kona er det ekstra viktig at det blir vasket grundig under utvask

Godt og langvarig samarbeid

Samarbeidet og kundeforholdet mellom Arnstein rgård og Trøndervask har vart i hele åtte år. Begge partene er godt fornøyde med det.

Hvis jeg skal trekke frem én positiv ting med Trøndervask, er det fleksibiliteten. Hvis de lover noe er det rimelig sikkert at de har det klart. Punktligheten er også god, og vi kan begge finne å ringe til hverandre både ettermiddag og kveld. De gjør byggvasken for oss og det ser vi resultatene av, forteller Arnstein.

I år har de langt vasket cirka 45 boenheter. De gjør også trappevasken i flere utleiebygg som vi har, samt Grilstad Marina der jeg bor nå, sier han.

Arnstein Sørgård er byggvask-kunde. Her står han i verneklær med et nybygg i bakgrunnen.

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.