Smittevask av arbeidsplassen

Renhold og hygiene er viktigere enn noen gang på både arbeidsplasser, ute i det offentlige og i de private hjem.

Vi har nylig opprettet et team som jobber primært med profesjonell smittevask for både arbeidsplasser og private hjem. Trøndervask tilbyr desinfisering av kontaktpunkter og alle overflater, slik at det skal være hundre prosent smittefritt etter vi har vært der.

For Trøndervask har det alltid vært viktig å tilby kvalitet og vask som er bra for både mennesker og miljøet. Vi kan også skilte med å være en av få renholdsbedrifter i Trondheim som er ISO-sertifiserte. Og det er et bevis på at vi møter de høyeste kravene til kvalitet innen renholdsfaget. Med årene har vi fått god erfaring med smittevask, og teamet vårt står klare til å hjelpe alle bedrifter, både private og offentlige, som trenger profesjonell hjelp til smittehåndtering.

Vi anbefaler spesielt butikker og bedrifter som har mye gjennomstrømming av folk om å få profesjonell hjelp til smittvask minst en gang i uka – helst to ganger i uka. Bestiller du smittevask av Trøndervask vil det ta opp mot en dag før området er klarert smittefritt og kan trygt tas i bruk igjen.

Ønsker du smittevask av din arbeidsplass? Les mer om hva Trøndervask har å tilby her!

Smittevask - Trøndervask

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.