Smittevask av arbeidsplassen

Renhold og hygiene er viktigere enn noen gang på både arbeidsplasser, ute i det offentlige og i de private hjem.

Vi har nylig opprettet et eget team som jobber primært med profesjonell smittevask for både arbeidsplasser og private hjem. Trøndervask tilbyr desinfisering av kontaktpunkter og alle overflater, slik at det skal være hundre prosent smittefritt etter at vi har vært der.

Profesjonell hjelp til smittevask

For Trøndervask har det alltid vært viktig å tilby kvalitet og vask som er bra for både mennesker og miljøet. Vi kan også skilte med å være en av få renholdsbedrifter i Trondheim som er ISO-sertifiserte. Og det er et bevis på at vi møter de høyeste kravene til kvalitet innen renholdsfaget. Med årene har vi fått god erfaring med smittevask, og teamet vårt står klare til å hjelpe alle bedrifter, både private og offentlige, som trenger profesjonell hjelp til smittehåndtering.

Vi anbefaler spesielt butikker og bedrifter som har mye gjennomstrømming av folk om å få profesjonell hjelp til smittevask minst en gang i uka – helst to ganger i uka. Bestiller du smittevask av Trøndervask vil det ta opp mot en dag før området er klarert smittefritt og kan trygt tas i bruk igjen.

Ønsker du smittevask av din arbeidsplass? Les mer om hva Trøndervask har å tilby her!

Smittevask - Trøndervask

Totalleverandør innen renhold

Det skal være praktisk for deg å bestille renhold av oss. Derfor tilbyr vi tjenester innen både renholdsservice for bedrifter, sykehus, barnehager og industri, sammen med daglig renhold av private hjem og borettslag, med mer.

Befaring gir trygghet

Fordi vi har et ekstra fokus på faglig kvalitet og miljømessige hensyn, er det viktig at vi får komme på befaring før vi kan takke ja til et oppdrag og gi deg et pristilbud. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og gir alle parter trygghet i hvordan oppdraget bør utføres.

Se hva vi kan tilby av tjenester her, eller les mer om oss i Trøndervask.

Kontakt oss

Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig for å avtale tid og sted for befaring.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.